Ungekompasset.dk til psykisk sårbare unge

Psykisk sårbare unge savner overblik over muligheder for hjælp. Det skal ny hjemmeside råde bod på.
Info
This file is in the trashcan.

ungekompassetDet kan være svært at overskue verden, når problemerne vokser en over hovedet.  Det kan svært at få sagt, og endnu sværere at finde ud af, hvor man kan få hjælp.

Den nye hjemmeside Ungekompasset.dk skal gøre det nemmere for psykisk sårbare unge at søge oplysninger og få hjælp. Med hjemmesiden samles nu oplysninger om alt lige fra behandlingstilbud, støtte til uddannelse over caféer og klubber til støttegrupper, psykiatriske skadestuer ét sted.

Ud over en søgedatabase over tilbud til unge indeholder hjemmesiden desuden en liste over psykiatriske skadestuer, akuttilbud og telefon- og rådgivningslinjer, film og portræthistorier med unge, en guide om støtte til uddannelse og gode råd til at komme gennem studiet, gode råd til hvordan man kan hjælpe venner, der har problemer, et overblik over unges rettigheder og muligheder for hjælp og faktaark om psykiske lidelser, alkohol, stofmisbrug osv.      
Selv om hjemmesiden henvender sig til unge, kan den med fordel bruges af pårørende, studievejledere, læger og ikke mindst medarbejdere ude i kommunerne

Hjemmesiden er et samarbejde mellem Videnscenter for Handicap og Socialpsykiatri i Servicestyrelsen og foreningen Det Sociale Netværk.

Besøg ungekompasset.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev
bilede

Få Socialstyrelsens nyhedsbrev
OM SOCIALSTYRELSEN


Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C
telefon.: 72 42 37 00,
E-mail: info@socialstyrelsen.dk
EAN-nr.: 5798000354838
CVR-nr.: 26144698

RSS